Soframız.de

Abenteuer in der Küche...

Oliven – Pfefferminz – Joghurt – Dip

minzpatlican-dip-1.jpg

  • 150 g Sahnejoghurt
  • 150 g Quark
  • 2 Knoblauchzehen
  • 50 g grüne Oliven mit Mandelfüllung
  • 6 Pfefferminze stillen
  • 1 Chilischotte
  • 2 EL Olivenöl
  • Salz, pfeffer

minz-dip-2.jpg

Sahnejoghurt und quark salzen und glatt rühren. Knoblauchzehen dazupressen. oliven und chilischotte klein schneiden und untermischen. Pfefferminze hacken und untermischen. alles mit pfeffer würzen. Olivenöl unterrühren.

1 Kommentar

  1. Merhaba,
    kizartma ve yanina da naneli yogurt cok güzel görünüyor. Tam yazlik bir yemek diyecegim ama, maalesef Almanya’da havalar hic de beklenildigi gibi gitmiyor. Özellikle icinde taze nane bulunan herseye bayilirim, bunun icinde balkonumda bile bir kocaman saksinin icinde nane yetistirdim bu yil. Cok güzel oluyor pratik hemen elinin altinda, neyse fazla vidi vidi etmeden bende beklerim bir ara bloguma (daha yeni acildi fazla bir tarif filan yok sizin ki gibi), aber ich arbeite dran! Görüsmek üzere,selamlar ve sevgiler, Kevser

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

© 2021 Soframız.de

Theme von Anders NorénHoch ↑